Tips og råd

hva er ubevisste fordommer

Hva er ubevisste fordommer?

Lenge var jeg redd piloter som snakket dårlig norsk, eller var kvinner. Hvorfor? Jo fordi mine ubevisste fordommer favoristerte mannlige piloter med perfekt språkkompetanse! Bilde: fra foredraget mitt på elevate konferansen i Førde.

det tredje kjønn

Innføring av det tredje kjønn på arbedisplassen

Nylig hadde vi en samling med mangfoldsnettverket vårt Moving the Needle. Et av de mest interessante tingene jeg lærte var hvordan man kunne innføre det tredje kjønn på arbeidsplassen. Løsningen på denne problemstillingene skal jeg dele med deg i dagens blogginnlegg!

ubevisste fordommer

Hva er ubevisste fordommer?

Ubevisste fordommer påvirker hvem vi rekrutterer, promoterer, og generelt gir muligheter til. Derfor er det kristisk å forstå hva det er, hvordan det påvirker valgene våre og viktigst: hva man kan gjøre for at de i mindre grad påvirker valgene våre.

Er inkludering

Er inkludering at alle skal være seg selv?

Dagens blogg innlegg skiller seg ut fra tidligere innlegg. Jeg skal ikke dele praktiske råd, men heller mine refleksjoner og debatten rundt utsagnet  “hos oss kan alle være seg selv 100%”. Er inkludering at alle skal være seg selv?