Hvordan jobbe med kvinnehelse

Webinar: Hvordan jobbe med kvinnehelse på arbeidsplassen

Bli med på webinaret vårt «Hvordan jobbe med kvinnehelse på arbeidsplassen»!

Den siste tiden har kvinnehelse fått stor oppmerksomhet, og mange tar til orde for at norske arbeidsplasser bør fokusere på dette. I dette webinaret utforsker vi hvorfor arbeidsplasser bør fokusere på kvinnehelse, og hvilke konkrete grep som kan tas!

Om foredragsholderne

Kimiya Sajjadi

Etter å ha vært profesjonell sjakkspiller og studert juss i 2,5 år, bestemte Kimiya seg for å satse på gründerlivet gjennom selskapet sitt Big Enough Global. Siden har hun bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor, med strategisk rådgivning, foredrag og workshops innen mangfold og inkludering. Noen av disse er Formue, Coop Midt-Norge, Statens Vegvesen IT-divisjonen og Siemens Energy

Madeleine Engen

Dr. Engen er spesialist innen gynekologi med spesiell interesse og ekspertise innen urogynekologi, som omhandler tilstander som urinlekkasje og vaginale fremfall. Hun har forskningserfaring innen urinlekkasje og har presentert sitt arbeid på internasjonale kongresser. Dr. Engen har hatt faglig ansvar for urogynekologi ved Bærum Sykehus. I dag jobber hun i C-Medical hvor hun er medgrunder og har fagansvar for gynekologi.

Ida Bjørntvedt

Dr. Bjørntvedt har lang erfaring og har tidligere jobbet som overlege sammen med resten av teamet ved Cmedical Fertilitet på fertilitetsavdelingen på Rikshospitalet. Hun er i tillegg leder for vulvaforum og har ansvar for vulvaklinikken til Cmedical. Ida jobber i dag både i det offentlige og ved CMedical med kvinner med eggstokksvikt før 40 år, tidlig overgangsalder og andre hormonforstyrrelser.

Marit Sofie Emaus

Marit har lang fartstid innenfor HR, og er opptatt av bærekraftige ansatte. Hun er overbevist om at i balansen mellom «lov og lurt» ligger løsningen til sunne arbeidsforhold, effektive medarbeidere og en innbydende bunnlinje. I dag jobber hun som Hr-rådgiver i den norske kirke, og som selvstendig i sitt eget selskap.

Agenda

Jeg håper du får anledning til å delta på webinaret vårt for å lære hvordan du kan jobbe med kvinnehelse på arbeidsplassen! Jeg er sikker på at det vil gi deg mange gullkorn du kan bruke videre i arbeidet ditt med mangfold og inkludering:)

Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.