Prisvinnende innenfor mangfold og inkludering

Siden oppstarten i 2021, har vi hjulpet over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor å jobbe med mangfold og inkludering. Våre fokusområder er utarbeidelse av mangfoldsstrategi, ARP-rådgivning, digitale kurs og mangfoldsledelse.

Som jusstudent, la jeg merke til at ingen så ut som meg i de store advokatfirmaene. Jeg antok derfor at disse bedriftene ikke ønsket flerkulturelle. Etter hvert skjønte jeg at bedriftene ønsket mangfold. Problemet var bare at de trengte hjelp for å gjøre sine gode intensjoner om til gode handlinger. Dette ble vendepunktet som fikk meg til å starte Big Enough Global.

Kimiya Sajjadi, CEO i Big Enough Global AS

Kundens behov og resultater i fokus – alltid

Vi ønsker at kundene våre skal oppnå konkrete resultater. Derfor er vi stolte når flere av de vi jobber med, som Siemens Energy, Statens Vegvesen (IT) eller Coop Midt-Norge, nettopp får til dette. For å fortsette å hjelpe virksomheter og utvikle mangfoldsarbeidet sitt, opprettet vi mangfoldsnettverket Moving The Needle i 2024.

Vi mener at mangfold og inkludering skal være tilgjengelig for alle – også de som har et stramt budsjett. Derfor utviklet vi digitale kurs for ledere og medarbeidere i 2023. Dette er et rimelig kompetansehevende tiltak som blant annet er kjøpt av Norwegian, Skagerak Energi, Redd Barna og Sparebank 1.

Mangfoldsarbeid er viktigere enn noen gang

Vår visjon er å skape en rettferdig verden, der ingen blir ekskludert. Vi lever i en tid der sterke krefter kjemper for splittelse og hat. Verdier som frihet, rettferdighet og likestilling er truet. Derfor er det viktig at vi har like sterke krefter som kjemper for å bevare og utvikle disse verdiene. Dette driver oss hver eneste dag.

Våre verdier

Våre ansatte

Kimiya Sajjadi

Kimiya Sajjadi

Kimiya Sajjadi er grunnlegger av Big Enough Global. Hun har blitt kåret som en av DNs 30 ledestjerner under 30, og er i 2023 nominert til Årets Ladejarl. Kimiya studerte juss i 2,5 år, før hun valgte å satse på gründerlivet. Hun har bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor med sitt mangfolds- og inkluderingsarbeid. I tillegg har hun holdt et tresifret antall foredrag om temaet rundt om i hele Norge. I dag er hun styremedlem i Zebra Consulting og SANA stiftelsen.

kimiya@bigenoughglobal.com
+47 911 40 738