PRIDe

Slik kan du feire Pride

For årets Pridefeiring har jeg kun et budskap på hvordan du kan feire Pride

Spre kunnskap om LGBTQ+.

I dag er det fortsatt mange i dette miljøet som opplever motstand, hat og manglende forståelse. Det er fordi vi lever i en verden hvor sterke krefter kjemper for splittelse. Derfor er det viktig å spre kunnskap om hva LGBTQ+ og Pride er, fordi kunnskap og dialog er nøkkelen til større aksept

Her kan dere både ha interne foredrag eller invitere eksterne foredragsholdere fra for eksempel; Rosa kompetanse . Flere av mine kunder har brukt Rosa kompetanse og er kjempefornøyde.

Jeg har også mulighet til å holde foredrag i forbindelse med
Pride. En vinkling jeg anbefaler, er å sette mangfold og inkludering generelt på agendaen. Fokuset bør være hva hver enkel kan gjøre for å bidra.

Bli med på Oslo Pride og lær mer

Årets Oslo Pride Business Forum finner sted tirsdag 25. juni på Clarion Hotel Oslo, Bjørvika. Her kommer politikere, toppledere, internasjonale eksperter og aktivister til en heldagskonferanse for å diskutere hvordan vi skal skape mer inkluderende arbeidsliv.

Til årets konferanse kommer blant annet den amerikanske trans-influenseren Dylan Mulvaney for å fortelle om hvordan hennes samarbeid med øl-giganten Bud Light gjorde at hun havnet midt i en kanselleringsstorm av konservative krefter, i et allerede meget polarisert og splittet USA. Morten Thorvaldsen, konsernsjef i Thon Hotels, kommer for å snakke om hva som skjedde da alle Thon-hoteller ble nektet å heise regnbueflagget i juni i fjor, hva har de lært og hvilke tiltak som har blitt gjort internt i etterkant.

I fjor var jeg med som moderator- det skal jeg i år også!
Synes det var en skikkelig gøy konferanse så gleder meg masse 🙂

Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.