mangfoldsledelse

Mangfoldsledelse – praktisk tips

Mangfoldsledelse trenger ikke å være så vanskelig

Visste du at hver tredje bedrift bruker eget nettverk og bekjentskapskrets når de ansetter nye folk? Det vil si at det ligger enormt mye makt i hvem ledere har i nettverket sitt. For de man har i nettverket, er de man gir muligheter til.

Arbeidet med mangfold og inkludering er så utrolig mye mer enn å fikse opp i store komplekse systemer og prosesser. Det handler også om hvilke valg hver og en av oss tar.

I min nyeste E24-artikkel skriver jeg om hvordan mine to mentorer Margrete, partner i Deloitte, og Sverre, direktør i Thommessen, fikk en avgjørende betydning for karrieren min. Jeg skriver også om hvorfor du burde investere i å være mentor for noen som har dårligere forutsetninger for å lykkes.

I artikkelen får du oppskriften på en helt konkret ting du og alle rundt deg kan gjøre for å bidra til et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv. Du kan lese den her 🙂

Arbeidet med mangfold og inkludering kan fort bli overveldende i havet av rapporteringer og strategier. Selv om disse langsiktige og komplekse tingene er viktige, må du ikke glemme de lavtliggende fruktene også.

Ta et aktiv valg om å bygge nettverk, og gi muligheter til de som vanligvis ikke ville fått det! Det er god mangfoldsledelse i praksis.

Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.