mangfoldsnettverk

Invitasjon til Mangfoldsnettverket Moving the Needle

Vil du ta arbeidet deres til nye høyder? Da er nette mangfoldsnettverket noe for deg!

Endelig er dagen her! Vi har lyttet til dere som savner et fellesskap, og vi har hatt lærerike innsiktssamtaler med flere av dere for å kunne skreddersy det mangfoldsnettverket markedet etterspør. Derfor er det en stor glede å være i mål, og endelig kunne gi deg denne muligheten til å bli med! 

Vi har kun 20 plasser, og har allerede håndplukket over halvparten av deltakerne. De resterende plassene vil du som abonnerer på dette nyhetsbrevet ha førsterett på, før påmeldingen åpnes for alle.

Gjennom mangfoldsnettverket Moving the Needle ønsker vi å samle seriøse aktører som vil jobbe innsiktsbasert og resultatorientert med mangfold og inkludering, slik at vi kan få satt en fart på utviklingen.

Dette er ikke et nettverk hvor vi bare møtes og prater. Dette er et nettverk hvor vi forplikter oss til å utvikle arbeidet vårt gjennom innsikten vi samler i nettverket. Samfunnet trenger flere virksomheter som går i front og viser hvordan det skal gjøres. Vi har troen på at din virksomhet er en av disse, og inviterer deg derfor til å være med å bli en foregangsvirksomhet. 

Sammen kan vi oppnå målbare resultater, og virkelig move the needle for mangfoldsarbeidet vårt!

Hvorfor skal du investere i å delta i akkurat dette mangfoldsnettverket?

Som deltaker får du:

Oppstart vil være i februar 2024, og datoer for samlingene er:

Hvem kan være med?

Dette er et lukket nettverk og vi foretar en kvalitetssikring av alle som ønsker å være med.

Kriterier og forpliktelser

Vi har også plass til to konsulenter / foredragsholdere. Her er kravet at du bl.a. har erfaring og kompetanse innenfor mangfold og inkludering.

Oppsummert

Mangfoldsnettverket Moving the Needle ønsker å hjelpe seriøse aktører med å ta arbeidet sitt til nye høyder. Gjennom fire samlinger ønsker vi å legge til rette for kompetanseheving og erfaringsutveksling – her skal du få det du trenger for å få svar på problemstillingene du står ovenfor.

Tenker du at dette mangfoldsnettverket er akkurat det du har savnet?

Fra gode intensjoner til gode handlinger:

Hvis du vil vite mer om hva du som deltaker får til hvilken pris, innholdet i de fire samlingene, eller diskutere om dette er noe for deg – send en mail til Kimiya@bigenoughglobal.com i dag!

Påmeldingen er åpen til 15. januar 2024, med en god rabatt frem til 15. desember. Vi har kun 15 plasser til virksomheter, så ikke nøl med å kontakte meg!

Hører jeg fra deg?

Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.