Slik kan du forbedre rekrutteringsprosessen for å rekruttere et større mangfold - Kimiya Sajjadi - big enough global . mangfold og inkludering

Er dere ubevisst ekskluderende?

(Artikkelen er hentet fra Kimiya Sajjadi sitt linkedin nyhetsbrev)

Jeg husker dagen som om den var i går. Jeg og faddergruppen min tok heisen til 12. etasje. Der ble jeg møtt med utsikt over Oslofjorden, og vakre advokater kledd i blått, svart, og hvitt.

Wow.

Plutselig hørte jeg en stemme bak meg «Vi kommer aldri til å få jobb her».

Det var som om jeg hadde fått et slag i magen.

«Bare se på folka, ingen ligner på oss. Det er innlysende at vi ikke er velkommen her».

Et lys hadde gått opp for meg.

Ingen av advokatene så ut som meg.

Men jeg tviholdt på drømmen om at jeg var velkommen, og at det var plass til meg der.

Sakte men sikkert beveget vi oss mot rommet hvor bedriftspresentasjonen skulle holdes. Alt var bare så fint, jeg kunne ikke kjenne meg igjen i noe av det.

Bedriftspresentasjonen innehold masse vanskelige ord «partner, trainee, skriveplass», og mange avskrekkende ord «milliardomsetning, beste i bransjen, vunnet 100 priser».

Jeg kunne hverken kjenne meg igjen i folkene, eller forstå hva de sa. Den dagen bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle bli advokat.

Dagen som endret livet mitt

To uker etter denne bedriftspresentasjonen møtte jeg på managing partner i Thommessen, Sverre Tyrhaug som fortalte meg noe som endret livet mitt for alltid.

Han fortalte at virksomheter opplevde det som utfordrende å få søkere med flerkulturell bakgrunn.

WHAT?!

Hvordan var det mulig at jeg ikke følte meg velkommen men var ønsket?!

Den dagen forstod jeg at mange virksomheter hadde gode intensjoner, de bare visste ikke hvordan de kunne gjøre de gode intensjonene om til gode handlinger.

Derfor ble de ubevisst ekskluderende.

Jeg bestemte meg for å starte Big Enough Global, for å nettopp hjelpe virksomheter å gjøre deres gode intensjoner til gode handlinger. Siden har jeg hjulpet over 40 virksomheter i å jobbe med mangfold og inkludering, og droppet ut av jussen for å satse fulltid på å hjelpe enda fler.

Bli med på webinar!

Er du en av de som tenker «Shit, det der er oss. Vi har ganske gode intensjoner, men vet ikke helt hvordan å gjøre de om til gode handlinger» Da bør du bli med på mitt webinar neste mandag. Her skal jeg snakke om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering. Har du ikke meldt deg på denne enda? Da kan du gjøre dette her


Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.