Mangfoldsledelse

Lær om mangfold og inkludering med disse Linkedinprofilene

Lær om mangfold og inkludering på en lettvint måte

Her er 5 Linkedin-profiler som snakker om mangfold. Disse anbefaler jeg deg å følge, hvis du ønsker å få innsikt i perspektiver som ikke kommer frem i media.

5 profiler du ikke kan gå glipp av hvis du vil lære om mangfold og inkludering

1. Torben Dyhr Nielsen deler friske perspektiver rundt inkludering med særlig fokus på skeive og transseksuelle. Torben har 24 års erfaring med relasjonsbygging, arbeid med mangfold og inkludering og rådgivning. I tillegg er han selv transperson og deler personlige historier som gir deg mange aha-opplevelser!

5 LinkedIn-profiler som snakker om mangfold-Torben Dyhr Nilsen

2. Ida Hauge Dignes er spesialrådgiver i Medvind Assistanse. Hun skriver om inkludering av funksjonsnedsatt i arbeidslivet, og deler interessante perspektiver om sin erfaring med det å være funksjonsnedsatt i arbeidslivet. 

3. Giti Hadidi gir innsikt i livet og opplevelser som en førstegenerasjons innvandrerkvinne med familie. Hun er utdannet sykepleier og deler varmt om det vi ofte ikke tenker over.

4. Anne Lise Heide, med sin bakgrunn og kompetanse innen HR faget gir gode  faglige tips om hvordan å profesjonalisere arbeidsprosesser innenfor HR. Dett er viktig, fordi det kan være med på å skape økt mangfold og inkludering.

5. Besa Emini, er flerkulturell rådgiver i NAV og foredragsholder. Hun har spisskompetanse i veiledning av ansatte som jobber med flyktninger/innvandrere. Gjennom caser og tips hjelper hun med å finne utfordringer knyttet til veiledningen  som gis til brukere/ klienter med minoritetsbakgrunn. 

Er vi ikke venner på Linkedln enda? Legg meg gjerne til her.

Ønsker deg en fin dag videre!
Hilsen Kimiya Sajjadi

Vil du lære mer om hvordan dere kan jobbe med mangfold og inkludering?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttige tips rett i innboksen. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.